Vochtwering

Vochtwering levert u vele voordelen op: Vochtdoorslag, houtrot en schimmel kunnen wij vakkundig en met de meest moderne methoden herstellen. Vocht in huis kan leiden tot een ongezond leefklimaat. Door vocht in huis ontstaan schimmels. Vochtige lucht in uw woning is moeilijker te verwarmen. Daardoor kost vocht in huis ook nog eens extra energie!

 

Vochtwering werkzaamheden:

  • Opsporen van het vochtprobleem
  • Injecteren van muren en vloeren
  • Stukadoren met waterdichte mortel
  • Storten van waterdichte vloeren
  • Gevels impregneren

 

Vochtwering nieuwbouw

In nieuwbouwhuizen ontstaan ook vochtproblemen. Vocht in een nieuw huis heeft dan vaak te maken met een fout tijdens de bouw. Ferry Bakkenes kan de oorzaak van deze vochtproblemen opsporen en verhelpen. Uw nieuwe woning is weer vochtvrij en heeft een gezond klimaat.

 

Vochtwering oude panden.

In authentieke, oude panden komen vochtproblemen veelvuldig voor. Dit komt veelal door grondwater dat naar boven trekt en voor vocht- en schimmelplekken zorgt. Ziet u in uw woning of kantoor vlekken op muren, of natte plekken op de (kelder)vloer? Dan kan Ferry Bakkenes de oorzaak vochtproblemen voor aanpakken. Indien er schade is ontstaan door vocht in authentieke plafonds en lijsten, dan kan Ferry Bakkenes ook de restauratie ter hand nemen.

Bel ons voor een afspraak en een advies op maat. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vochtwering Den Haag